PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طلا، سکه، دلار و سایر ارزها

علي رهنما
Wednesday 09 May 12 -, 14:56
ديديد يه تحليل آدم ميزنه مث اون رخ ميده روحش شاد ميشه ...
تحليل روند سكه و طلا رو يه ماه پيش زدم البته در سايت آراد سرمايه تاپيك پوزيشن طلايي ...
كسايي كه توي اين كار هستن الان دارن ميبينن چند درصد درست دراومده ...

خواهش ميكنم ... لابد اشتباه مي بينم ... ولي طلاي جهاني بين 70 تا 100 دلار ميريزه البته من زياد كوتاه مدتي رو آتي نيستم ...
انشالا دلار هم تا 1820 مياد پايين ...

ميلان جونم زياد عجله نكن طلاي جهاني 70 دلار رو شاخشه بريزه ...

اين دوتا پست دومين و سومين پست بنده در اون تاپيك بود مربوط به يك ماه پيش
اون زمان اونس حدود 1660 بود كه هي نوسان ميكرد البته اين رقم هم تقريبا سقف بود

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>)

حتي چارتي زدم كه عدد 5 رو از قصد رو 1550 اينها نشان دادم كه بگم نزول ميكنه
متاسفانه اكثر فروم ها داشتن تحليل صعود از طلا ميزدن و جو مناسبي واسه تحليل ريزشي نبود

خواهش ميكنم ... لابد اشتباه مي بينم ... ولي طلاي جهاني بين 70 تا 100 دلار ميريزه البته من زياد كوتاه مدتي رو آتي نيستم ...

سلام بر دوستان طلاباز ...
چيزي كه من نگرانشم افت قيمت جهاني هست...

... البته نگراني اصلي بنده افت اونس هست كه فكر ميكنم تا 1470 اول بريزه بعد صعود بعد حتي 1400 هم ببينه منتها اينكه در بلند مدت موج 4 ام در 1400 يا همين 1450 قبلي تموم شده شك دارم ...

بهر تقدير اگر اونس بشه 1450 دلار هم 1600 سكه چيزي حدود 580 مي ارزه
اگر بدترين حالت رو درنظر بگيريم اونس بشه 1400 دلار هم 1550 سكه چيزي حدود 545 مي ارزه
حالا اگر اونس بشه 1500 دلار هم 1650 سرگردان باشه سكه چيزي حدود 616 مي ارزه

به نظرم كسايي كه تير رو بخوان بكشونن به 610 تا 630 خيلي غول هستن و واقعا نيت جمع كردن دارن ... چون سكه بهر تقدير با عدد رواني 600 خيلي درگير خواهد بود ...
و باي دراين پوزيشن كم ريسك هست..
فعلا بشخصه صبر ميكنم ...

البته اين تارگتهاي فوق فعلا انجام نميشه بارها اين نگراني درخصوص ريزش را بصورت غير علني اعلام كردم ... الان بايد اين اتفاق سومي رخ داده باشد...

از نظر بنيادي هم هفته ديگه انتخابات اروپا رو داريم پس انتظار افت اونس جهاني درسته ..
با اميد روزهاي بهتر ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>)
به نظرم اينطور ميشه ... روند آتي تير ....

اما در آخر چارتي كه يك ماه پيش زدم و بيانگر روند كلي بود ولي 5 تا تشكر بيشتر دريافت نكرد
خدايي با اين نتيجه دل و دماغ ميمونه آدم نتايج بررسيشو در اختيار ديگران بزاره ...
متاسفانه فقط ياد گرفتيم فرهنگ پامنبري رو ادامه بديم باور كنيد اگر شعر تايپ كرده بودم يا مث برخي تحليل گرها اما و شايد و .... به كار ميبردم يا جك ميگفتم بيشتر از اون تاپيك تشكر دريافت ميكردم ...

JJhoney
Thursday 10 May 12 -, 11:38
.
.
.
اما در آخر چارتي كه يك ماه پيش زدم و بيانگر روند كلي بود ولي 5 تا تشكر بيشتر دريافت نكرد
خدايي با اين نتيجه دل و دماغ ميمونه آدم نتايج بررسيشو در اختيار ديگران بزاره ...
متاسفانه فقط ياد گرفتيم فرهنگ پامنبري رو ادامه بديم باور كنيد اگر شعر تايپ كرده بودم يا مث برخي تحليل گرها اما و شايد و .... به كار ميبردم يا جك ميگفتم بيشتر از اون تاپيك تشكر دريافت ميكردم ...

جناب سرمایه جو ضمن عرض ادب و ارادت.
جسارتا به نظر بنده گله مندی شما بی مورد است.

لطفا به خوانندگان تاپیک ها حق بدهید بعضی آنقدر مطالب بی اساس و پایه درج میکنند که نمیشود به مطلب هرکس بها داد.
و انصافا شما هم در آن تاپیک توسط اکثر خوانندگان ناشناس بودید. و ذکر چنین تارگتهایی که در آن زمان رویایی بود از طرف شخصی ناشناس به نظر من دلیل اصلی تعداد تشکر کم بود.

بنده که خودم چندسالی است مطالب شما را دنبال میکنم و شناخت قبلی از شماداشتم. نه تنها جزو تشکرکنندگان آن پست ها بودم بلکه با در نظر گرفتن مطالب شما سود خوبی هم بردم و از این بابت و کلا از بابت نوشته های شما تشکر و قدردانی می نمایم.

nightwolf
Friday 11 May 12 -, 23:32
اتمام اصلاح طلا و انتظار برگشت

رباط کریم

حمید..
Saturday 12 May 12 -, 07:46
سلام
صبح همگی بخیر

روز زن مبارک تمامی خانمها

از دید من نمایشگاه امسال بورس فاجعه بود !!!
شرکتها از ترس روبرو نشدن با سهامدارانشان اصلا شرکت نکرده بودند !!!

وقتی توان یک بار پاسخگویی مستقیم در سال را ندارند باید منتظر فاجعه ای بزرگتر بود .

تنها حسن نمایشگاه امسال دید و بازدید دوستان دنیای مجازی بود .
که امیدوارم ختم به خیر و سود دوستان شود .

به تمام دوستان اهل ریسک توصیه دارم به صورت پله ای دلار و سکه خریداری و ذخیره نمایند .
با دید یک ساله .

موفق و سلامت و پیروز باشید

آرش
Saturday 12 May 12 -, 08:07
سلام صبح بخیر
قیمت سکه و ارز
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>

یادم رفت این روز را خدمت خانمهای محترم تاپیک تبریک بگم... من که پنج شنبه رفتم طلا گرفتم، خانم مدلش را نپسندیده! زنگ زدم به طرف با کلی شرمندگی که امروز برم عوضش کنم...

راستی دوستان یک سوال: ربع سکه سال ۸۶ قیمتش با بقیه سالها فرق میکنه؟ ارزونتره؟

حمید..
Saturday 12 May 12 -, 08:26
ممنون حمید جان... خیلی دمغ شده بودم... پس طرف کلاه نگذاشته...
من طلا را فقط به دید حفظ سرمایه میخرم. خوب یا بد، طی این چند سال سکه و طلا نفروختم. فقط گاهی خریدار بودم.

تا میتونی نیم سکه با دید نگهداری بخر
ارزش ریسک داره

در ضمن قالب تمام سکه ها از سال 86 عوض نشده و الان هم سکه با تاریخ 86 ضرب میشه .

سکه با تارخ 86 همیشه گرونتر بوده و هست .

طرف تاریخ مناسب و خوب را به شما فروخته ، پس ازش هلالیت بطلب .

دلایل عدم تغییر سال ضرب هم موارد خاصی هست که اگر فرصت شد توضیح می دهم .

vahid hunter
Saturday 12 May 12 -, 10:29
2لار 1590
3که 597000
thinking

علي رهنما
Saturday 12 May 12 -, 10:31
خب من باشم اولين پله خريد سكه رو 580 انجام ميدم ... مشكي جان 370 ميزنه ولي بايد 420 هم بزنه من نگراني نسبت به تحليلم ندارم ...

يگي از گزينه هاي كم ريسك بازار بيمه دي هست تا 5 روز ديگه بايد وارد فاز صعودي بشه ... بنظرم رو 285 بهترين خريد خواهد بود ...

AC MILAN
Saturday 12 May 12 -, 10:54
علي جون مثل اينكه ريزش بازار شروع شد. 24000-24500 نظر گلت چيه؟؟؟؟؟؟؟؟/

راستي شبها از دم خونه تا ميدون دربند را پياده روي ميكنم ؟ تو كه نمياي!!!!
من عاشق برنج ام. مخصوصا ته ديگ. گفتم ته ديگ يادته رستوران ته ديگ افتادم.
آتي را داري. رفتيم براي 600 تير ماه

amirbabr
Saturday 12 May 12 -, 11:07
طلا 60250 تومان.

AC MILAN
Saturday 12 May 12 -, 11:12
هم دلار اومد پايين هم قيمت روي از 2070 شده 1930 تازه من ميگم پايينتر هم مياد
ميلان جان ميخواي منو سكته بدي ... از روز اول گفتم 400 واحد ريزش تازه الان داره ميرسه ... 26000 برگشت داره ... هي بلوك زدن طول كشيد
آتي هم افست نكردم

قربونت . علي جون پس نظرت اين كه بازم فروش نگه داريم.

ببين دوشنبه صبح ارديبهشت بسته ميشه. يعني تير بايد دوشنبه بشه 600-590

علي رهنما
Saturday 12 May 12 -, 11:17
ميلان بايد از 640 يه برگشت تا 670 ميزدكه حتي به عليرضابورس تو نمايشگاه گفتم وقت اين برگشت 6 ساعت هست كه اگر بزنه زده اگر نه كه هيچي
اگر دلار رو 1520 برگرده گشته اگر نه 1400 رو شاخشه ...
بنظرم همين اولي برگرده ظرف زماني موجش داره پر ميشه ... ولي اين سري نمور نه تند بالا ميره ...
من رو 600 برسه آفست ميكنم طمع نميكنم ...

meshki
Saturday 12 May 12 -, 11:25
دوستان براي خريد طلا براي حاج خانوم امروز و فردا بخريم يا دست نگهداريم ؟

nightwolf
Saturday 12 May 12 -, 11:32
دوستان براي خريد طلا براي حاج خانوم امروز و فردا بخريم يا دست نگهداريم ؟

مشکی جان فردا بهترین وقته برای خرید طلا البته نصفش رو سرویس بخر بقیش هم پله ای نیم سکه

علیرضا اون چارتی که از طلا دیشب تو همین تاپیک گذاشتم خیلی معتبره. بهش توجه کن لطفا.

Farauser
Saturday 12 May 12 -, 11:36
عجب سقوط آزادی! دلار 1575 سکه 585

meshki
Sunday 13 May 12 -, 07:59
رهنما جان يعني سكه به 550 ميرسه ؟ براي خريد طلا دست نگهدارم ؟ جناب nightwolf گفته امروز بخريم !!!!!!!!!!!

JAK8
Sunday 13 May 12 -, 14:42
زمان مناسب برای خرید دلار کی می تونه باشه و کف قیمتی چند می تونه باشه ؟

barselona
Sunday 13 May 12 -, 20:53
سلام. دیشب این مطلب رو در تالار بورس گذاشتم بد ندیدم اینجا هم تکرار کنم. راستی دیدن چهره عزیزان هم خیلی جالب بود. حس خوبی رو منتقل کرد.
سلام به دوستان عزیز. ما یه فامیل داریم که با دوستانی در ارتباط هست که از طریق اونها به اطلاعات مهم سیاسی و اقتصادی دسترسی پیدا میکنه، چند وقت بود میخواستم ازش درباره دلار بپرسم بالاخره بواسطه روز مادر که امشب بود، به ما سر زدند و من هم سؤالم رو پرسیدم. حالا چرا تصمیم گرفتم این خبر رو اینجا به اشتراک بگذارم چون تا حالا دو خبر قبلی که گفته بود به حقیقت پیوسته و اعتماد من رو جلب کرده. اولی اون، اوایل سال قبل بود و زمانی که دلار حول و حوش 1100 در نوسان بود خبر از رشد شدید دلار تا 1500 و 1600 داده بود که بعد از حدود 3الی 4 ماه محقق شد، خبر دوم هم همین اوایل سال و دید و بازدید عید بود که گفت قراره نرخ دلار ازاد رو بیارن پایین که الان هم می بینیم اومد پایین. خب بعد از درست از اب درامدن این دو پیش بینی بر ان شدم پاسخی که از سؤالم گرفتم رو برای شما نقل کنم:
گفت خواسته حتمی دولت بر این هست که نرخ مرجع رو روی 1500 تک نرخی کنه، که بستگی به روند مذاکرات 3 خرداد داره، که اگر موفقیت امیز باشه که میتونه خیلی راحت این تک نرخی کردن دلار رو محقق بکنه و اگر نه مجدد دلار ازاد روندش صعودی و این خواسته دولت با مشکل مواجه میشه. از نظر زمانی هم که پرسیدم گفت همه چیز بستگی به مذاکرات 3 خرداد خواهد داشت.

JAK8
Monday 14 May 12 -, 12:17
یعنی بعد از مذاکرات اگر موفقیت آمیز بود
دلار به قیمت پایین تری اومد

آیا دوباره بعد از مدتی شاهد رشد بالا خواهیم بود یا نه
درقیمتی مثلا 1600 -1700 برای مدتی خواهد ماند

prg86mirshd
Saturday 13 October 12 -, 07:04
تکنیکال یورو/دلار (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>)
منبع:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>

منحنی ارزش یورو به دلار را در فاصله زمانی 11 خرداد تا 21مهر 1391 مشاهده می کنید. نمودار در تایم روزانه رسم شده است. حمایت ها و مقاومت های منحنی به ترتیب با رنگ های قرمز و سبز مشخص شده اند. پس از طرف پایین 1.2879 و 1.2846 به ترتیب حمایت های آن و از بالا 1.3025 و 1.3117 نیز به ترتیب مقاومت های منحنی هستند. روند صعودی منحنی نیز با رنگ قهوه ای رسم شده. شکست پایین این خط می تواند منجر به پایان یافتن صعود باشد ولی مهم تر از آن، پرچمی که تشکیل شده است می تواند حرکت بعدی منحنی را تعیین کند. در صورتی که الگو درست تکمیل شده باشد شکست از هر طرف می تواند منحنی را 270 نقطه پایه جابجا کند.