علي رهنما
Wednesday 09 May 12 -, 14:56
ديديد يه تحليل آدم ميزنه مث اون رخ ميده روحش شاد ميشه ...
تحليل روند سكه و طلا رو يه ماه پيش زدم البته در سايت آراد سرمايه تاپيك پوزيشن طلايي ...
كسايي كه توي اين كار هستن الان دارن ميبينن چند درصد درست دراومده ...
خواهش ميكنم ... لابد اشتباه مي بينم ... ولي طلاي جهاني بين 70 تا 100 دلار ميريزه البته من زياد كوتاه مدتي رو آتي نيستم ...
انشالا دلار هم تا 1820 مياد پايين ...
ميلان جونم زياد عجله نكن طلاي جهاني 70 دلار رو شاخشه بريزه ...
اين دوتا پست دومين و سومين پست بنده در اون تاپيك بود مربوط به يك ماه پيش
اون زمان اونس حدود 1660 بود كه هي نوسان ميكرد البته اين رقم هم تقريبا سقف بود
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>)
حتي چارتي زدم كه عدد 5 رو از قصد رو 1550 اينها نشان دادم كه بگم نزول ميكنه
متاسفانه اكثر فروم ها داشتن تحليل صعود از طلا ميزدن و جو مناسبي واسه تحليل ريزشي نبود
خواهش ميكنم ... لابد اشتباه مي بينم ... ولي طلاي جهاني بين 70 تا 100 دلار ميريزه البته من زياد كوتاه مدتي رو آتي نيستم ...
سلام بر دوستان طلاباز ...
چيزي كه من نگرانشم افت قيمت جهاني هست...
... البته نگراني اصلي بنده افت اونس هست كه فكر ميكنم تا 1470 اول بريزه بعد صعود بعد حتي 1400 هم ببينه منتها اينكه در بلند مدت موج 4 ام در 1400 يا همين 1450 قبلي تموم شده شك دارم ...
بهر تقدير اگر اونس بشه 1450 دلار هم 1600 سكه چيزي حدود 580 مي ارزه
اگر بدترين حالت رو درنظر بگيريم اونس بشه 1400 دلار هم 1550 سكه چيزي حدود 545 مي ارزه
حالا اگر اونس بشه 1500 دلار هم 1650 سرگردان باشه سكه چيزي حدود 616 مي ارزه
به نظرم كسايي كه تير رو بخوان بكشونن به 610 تا 630 خيلي غول هستن و واقعا نيت جمع كردن دارن ... چون سكه بهر تقدير با عدد رواني 600 خيلي درگير خواهد بود ...
و باي دراين پوزيشن كم ريسك هست..
فعلا بشخصه صبر ميكنم ...
البته اين تارگتهاي فوق فعلا انجام نميشه بارها اين نگراني درخصوص ريزش را بصورت غير علني اعلام كردم ... الان بايد اين اتفاق سومي رخ داده باشد...
از نظر بنيادي هم هفته ديگه انتخابات اروپا رو داريم پس انتظار افت اونس جهاني درسته ..
با اميد روزهاي بهتر ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در سرمایه سازان کلیک کنید</a>]</font></b>)
به نظرم اينطور ميشه ... روند آتي تير ....
اما در آخر چارتي كه يك ماه پيش زدم و بيانگر روند كلي بود ولي 5 تا تشكر بيشتر دريافت نكرد
خدايي با اين نتيجه دل و دماغ ميمونه آدم نتايج بررسيشو در اختيار ديگران بزاره ...
متاسفانه فقط ياد گرفتيم فرهنگ پامنبري رو ادامه بديم باور كنيد اگر شعر تايپ كرده بودم يا مث برخي تحليل گرها اما و شايد و .... به كار ميبردم يا جك ميگفتم بيشتر از اون تاپيك تشكر دريافت ميكردم ...
تحليل روند سكه و طلا رو يه ماه پيش زدم البته در سايت آراد سرمايه تاپيك پوزيشن طلايي ...
كسايي كه توي اين كار هستن الان دارن ميبينن چند درصد درست دراومده ...
انشالا دلار هم تا 1820 مياد پايين ...
ميلان جونم زياد عجله نكن طلاي جهاني 70 دلار رو شاخشه بريزه ...
اين دوتا پست دومين و سومين پست بنده در اون تاپيك بود مربوط به يك ماه پيش
اون زمان اونس حدود 1660 بود كه هي نوسان ميكرد البته اين رقم هم تقريبا سقف بود
حتي چارتي زدم كه عدد 5 رو از قصد رو 1550 اينها نشان دادم كه بگم نزول ميكنه
متاسفانه اكثر فروم ها داشتن تحليل صعود از طلا ميزدن و جو مناسبي واسه تحليل ريزشي نبود
سلام بر دوستان طلاباز ...
چيزي كه من نگرانشم افت قيمت جهاني هست...
... البته نگراني اصلي بنده افت اونس هست كه فكر ميكنم تا 1470 اول بريزه بعد صعود بعد حتي 1400 هم ببينه منتها اينكه در بلند مدت موج 4 ام در 1400 يا همين 1450 قبلي تموم شده شك دارم ...
بهر تقدير اگر اونس بشه 1450 دلار هم 1600 سكه چيزي حدود 580 مي ارزه
اگر بدترين حالت رو درنظر بگيريم اونس بشه 1400 دلار هم 1550 سكه چيزي حدود 545 مي ارزه
حالا اگر اونس بشه 1500 دلار هم 1650 سرگردان باشه سكه چيزي حدود 616 مي ارزه
به نظرم كسايي كه تير رو بخوان بكشونن به 610 تا 630 خيلي غول هستن و واقعا نيت جمع كردن دارن ... چون سكه بهر تقدير با عدد رواني 600 خيلي درگير خواهد بود ...
و باي دراين پوزيشن كم ريسك هست..
فعلا بشخصه صبر ميكنم ...
البته اين تارگتهاي فوق فعلا انجام نميشه بارها اين نگراني درخصوص ريزش را بصورت غير علني اعلام كردم ... الان بايد اين اتفاق سومي رخ داده باشد...
از نظر بنيادي هم هفته ديگه انتخابات اروپا رو داريم پس انتظار افت اونس جهاني درسته ..
با اميد روزهاي بهتر ...
به نظرم اينطور ميشه ... روند آتي تير ....
اما در آخر چارتي كه يك ماه پيش زدم و بيانگر روند كلي بود ولي 5 تا تشكر بيشتر دريافت نكرد
خدايي با اين نتيجه دل و دماغ ميمونه آدم نتايج بررسيشو در اختيار ديگران بزاره ...
متاسفانه فقط ياد گرفتيم فرهنگ پامنبري رو ادامه بديم باور كنيد اگر شعر تايپ كرده بودم يا مث برخي تحليل گرها اما و شايد و .... به كار ميبردم يا جك ميگفتم بيشتر از اون تاپيك تشكر دريافت ميكردم ...